גרנולה עבודת יד - NOAM

גרנולה ביתית מדהימה.

רוצים להכין גרנולה ביתית טעימה כך שלא תוכלו להפסיק לאכול אותה?

הנה מתכון מושלם לגרנולה ביתית נהדרת שמתאימה לכל המשפחה – לארוחת בוקר או בראנץ או אפילו כקינוח לארוחת ערב. תמיד תוכלו לקנות גרנולה מוכנה בסופר אבל הגרנולה הביתית היא הרבה יותר טעימה וגם הרבה יותר בריאה.

מה שחשוב במתכון זה להשתמש בשיבולת שועל גסה אך את שאר המרכבים ניתן לשנות. ובכל זאת אל תוותרו על המגוון הרחב שרשמתי לכם, כל אחד מהמרכיבים מוסיף לטעם הנפלא של הגרנולה.

שלכם, נועה דניס, שפית פרטית

מרכיבים במתכון
1

לא כולל מרכיבי הגשה

דקות עבודה
1

גם למי שלא מומחה בבישול

נועה דניס, קייטרינג חלבי
גרנולה ביתית NOAM
גרנולה ביתית - נועה דניס שפית פרטית
גרנולה ביתית - נועה דניס שפית פרטית
גרנולה ביתית - נועה דניס שפית פרטית
גרנולה ביתית - נועה דניס שפית פרטית
גרנולה ביתית - נועה דניס שפית פרטית

מרכיבים

חצי ק"ג שיבולת שועל עבה

100 גרם שקדים קלופים 

100 גרם אגוזי לוז קלופים וקצוצים גס

100 גרם אגוזי מלך קלופים וקצוצים גס

100 גרם פקאנים קלופים וקצוצים גס

50 גרם שומשום 

50 גרם גרעיני דלעת

50 גרם אגוזי קשיו

100 גרם חמוציות מיובשות

2 כפות צ'יה

חצי כוס דבש או סילאן

3/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים. יוצקים מעל את הדבש או הסילאן והשמן ומערבבים שוב.
  2. מרפדים את תבנית התנור בנייר אלומיניום ומעבירים את התערובת לתבנית. אופים בחום של 170 מעלות חצי שעה. מערבבים כל עשר דקות למניעת גושים ולאפייה אחידה.
  3. מוציאים מהתנור, מצננים לגמרי, מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר.
  4. מגישים את הגרנולה עם יוגורט וקוביות פירות אקזוטיים כמו מנגו, אננס או קיווי

טיפ: ניתן להוסיף שבבי קוקוס וצימוקים לתערובת הגרנולה

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support