נתח טונה ברוטב וניל ויין לבן
מנה עם טעם וריח של האיים הפולינזיים
כשגרתי באיים, זו היתה אחת המנות האהובות על המשפחה שלי. גם אותי הפתיעה העובדה שניתן להשתמש בוניל לא רק בקינוח, המתכון הכל כך טעים הזה הינו ההוכחה לכך.
את הדגים הייתי קונה ישירות מהדייג שחזר מהים, הוא היה שכן שלנו, פולינזי יליד המקום שידע פשוט הכל – גאות, שפל, מתי לצאת לדייג ואיפה בדיוק. מאוד אהבתי ללכת אליו עם חלה טרייה שאפיתי עבורו ולשמוע ממנו סיפורים מרתקים על פולינזיה של פעם.
היום אנחנו ב – NOAM עושים תבשילים עם רוטב וניל
שלכם, נועה דניס, שפית פרטית
מרכיבים במתכון
1
כולל מרכיבי הרוטב
דקות עבודה
1
גם למי שלא מומחה בבישול