בצק פריך בסיסי לקיש

מפריד דקורטיבי,נועם בית לאירועים

בית לאירועי בוטיק

נס ציונה

בצק פריך בסיסי לקיש

הו מתכון מאוד פשוט לבצק פריך חמאתי צרפתי שלמדתי להכין במהלך לימודיי ב״לה קורדון בלו״, התוצאה פשוט מושלמת !
שלכם, נועה דניס שפית 
מרכיבים במתכון
1

כולל מרכיבי הרוטב

דקות עבודה
1

גם למי שלא מומחה בבישול

נועה דניס, קייטרינג חלבי
קיש עם בצק חמאה צרפתי
קיש עם בצק חמאה צרפתי
קיש עם בצק חמאה צרפתי

מרכיבים

200 גרם קמח

100 גרם חמאה

כפית מלח

כף מים קרים

ביצה

אופן ההכנה

שמים את הקמח, החמאה והמלח במעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים עד שהחמאה הופכת לפירורים.
מוסיפים ביצה וכף מים וממשיכים לעבד בפולסים רק עד שהבצק הופך לגוש.
 
מעבירים לשיש, עושים כדור ומשטיחים אותו, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות חצי שעה עד השימוש.
 
מרדדים את הבצק לעיגול גדול יותר מתבנית הטארט, בעזרת מארוך מעבירים את הבצק לתבנית, מהדקים את הבצק לתחתית ומניחים לקירור כחצי שעה.
 
ממלאים בכל מלית שרוצים ואופים כ 25 דקות בחום של כ 180 מעלות.
מפריד דקורטיבי,נועם בית לאירועים

קצת מהמטעמים שלנו:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support