דג דניס אפוי בתנור - NOAM

מתכון לדג דניס ים תיכוני.

זאת מנה נפלאה עשירה בטעמים ים תיכוניים, מנה דיאטטית, בריאה והכי חשוב, קלה מאוד להכנה

מתכון נפלא לדג דניס (הדג האהוב עלי) , דג עם טעמים עדינים בשילוב עשבי תיבול וצ'ימיצ'ורי. חשוב להשתמש בדגים טריים בלבד. ניתן לשלב במנה עשבי תיבול נוספים לפי הטעם האישי שלכם. את המנה הזאת ומנות דומות אנחנו מכינים לאירועים שאנו עושים ב- NOAM

שלכם, נועה דניס, שפית פרטית

מרכיבים במתכון
1

חשוב להשתמש בדגים טריים

דקות עבודה
1

גם למי שלא מומחה בבישול

נועה דניס, קייטרינג חלבי
דג דניס בסגנון ים תיכוני של השפית נועה דניס
דג דניס בסגנון ים תיכוני של השפית נועה דניס
דג דניס בסגנון ים תיכוני של השפית נועה דניס
דג דניס בסגנון ים תיכוני של השפית נועה דניס
דג דניס בסגנון ים תיכוני של השפית נועה דניס
מתכון דג דניס של השפית נועה דניס

מרכיבים

3 דגי דניס לא גדולים

2 ענפי טימין

לימון פרוס לפרוסות דקות

2 שיני שום פרוסות דק

לצ׳ימיצ׳ורי עשבי תיבול:

חצי צרור כוסברה קצוצה

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

1/4 לימון קצוץ עם הקליפה

3 שיני שום

1 פלפל צ׳ילי אדום

מיץ לימון מחצי לימון

1 כף שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל 180 מעלות

חורצים 3 חריצים מכל צד של הדג, ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון, שום וטימין

הכנת צ׳ימיצ׳ורי:

טוחנים קלות את כל חומרי הצ'ימיצ'ורי במעבד מזון. מורחים את תערובת על הדג משני הצדדים. 

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים עם שמן זית, מניחים את הדג ואופים כ 15 דקות

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support