פיצה ללא גלוטן NOAM

פיצה ללא גלוטן ביתית עבודת יד

רוצים להכין פיצה ללא גלוטן בטעם של פיצה רגילה?

עד לפני מספר שנים אם הייתם רגישים לגלוטן לא יכולתם להנות ממגוון מטעמים מבוססי בצק או קמח כמו פסטות, לחם, פיתות וכמובן פיצות קריספיות וטעימות. בשנים האחרונות פותחו תחליפי קמח וקמחים ללא גלוטן המאפשרים לאנשים הרגישים לגלוטן להנות ממגוון המטעמים שלא יכלו לאכול בעבר. היום, אם אתם רגישים לגלוטן זה לא אומר שלא תוכלו להנות מפיצה ביתית, נהדרת, טעימה שהטעם שלה דומה מאוד לפיצה רגילה.

המתכון שאני ממליצה פה הוא פשוט וקל וביצוע, אני ממליצה לכם לנסות.

שלכם, נועה דניס, שפית פרטית

מרכיבים במתכון
1

כולל מרכיבי הרוטב

דקות עבודה
1

גם למי שלא מומחה בבישול

נועה דניס, קייטרינג חלבי
פיצה ביתית, נועה דניס שפית פרטית - קייטרינג חלבי
פיצה ביתית, נועה דניס שפית פרטית - קייטרינג חלבי
פיצה ביתית עבודת יד - נועה דניס, שפית פרטית, קייטרינג חלבי

מרכיבים

לבצק:

4 כוסות קמח ללחם ללא גלוטן (קמח כרגיל או מולינו)
2 כפיות שמרים יבשים
6 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
כוס מים חמימים

לרוטב:

500 ג׳ עגבניות מרוסקות

צרור בזיליקום

1/4 כוס שמן זית

2 שיני שום

מלח, פלפל

אופן ההכנה

הכנת הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב בקערה

 

הכנת הבצק: לשים את כל החומרים יחד במשך 8 דקות, מניחים בקערה משומנת מכוסה במגבת למשך כשעה.

מחלקים את הבצק ל 4 חלקים.

מחממים תנור ל 220 מעלות.

משטחים לעיגול גדול, מורחים רוטב עגבניות ומפזרים מעל תוספות לפי הטעם- גבינות, ירקות , פרוסות בצל, שום קונפי, ארטישוק קלוי, זיתים…

אופים כ 10 דקות ומגישים חם

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support