פשטידת תרד - NOAM

פשטידת כרישה ותרד.

רוצים להכין ארוחה בריאה וקלה להכנה בפחות משעת עבודה?


הנה מתכון פשוט וקל לפשטידת כרישה ותרד בייבי.  פשטידה ביתית נהדרת שמתאימה לכל המשפחה – לארוחת צהריים, ערב או כל ארוחה אחרת. תוכלו לשדרג אותה עם תוספות נוספות כמו גבינת מוצרלה, פרמז'ן או ריקוטה. 

שלכם, נועה דניס, שפית פרטית

מרכיבים במתכון
1

טריים ישר מהירקן

דקות עבודה
1

גם למי שלא מומחה בבישול

נועה דניס, קייטרינג חלבי
פשטידת פרסה של השפית נועה דניס
פשטידת פרסה של השפית נועה דניס
פשטידת פרסה של השפית נועה דניס
פשטידת פרסה של השפית נועה דניס
פשטידה כרישה של השפית נועה דניס
פשטידת פרסה של השפית נועה דניס

מרכיבים

3 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות

500 גרם עלי תרד בייבי קצוצים

2 בצלים קצוצים לקוביות

2 זוקיני מגוררים

3 כפות שמן זית

3 ביצים

400 מ"ל קרם קוקוס

מלח פלפל ואגוז מוסקט

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות

מטגנים על מחבת גדולה או סוטאז' את הכרישה עם הבצל עד הזהבה

מוסיפים את עלי התרד ומאדים מספר דקות

מסירים מהאש ומוסיפים את הזוקיני ומערבבים את הכל

מוסיפים את הביצים, הקרם קוקוס והתבלינים ושוב מערבבים הטב

מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לכחצי שעה

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support